Uusia etuja jäsenille

9.1.2019

MLL:n Pohjois-Pohjanmaan piirin alueella toimivien yhdistysten jäsenille (eli myös MLL Limingan jäsenille) on voimassa seuraavat piirin neuvottelemat alennukset VUONNA 2019:

Elämysedut:
Edun saa näyttämällä MLL:n jäsenkorttia tai mobiilikorttia.
- Elokuvateatteri Star: 1 euron alennus elokuvalipusta (voimassa lokakuun 2019 puoliväliin saakka)
- Vauhtipuisto: 2 euron alennus Vauhtipuiston pääsylipusta.
- Exit Pakohuonepeli: 5 euron alennus pääsylipusta.
- Oulun Kiipeilykeskus: 2 euron alennus kiipeilykokeilusta (sis. lipun, kiipeilyopastuksen ja välineet).
- Seikkailupuisto Huikia: 2 euron alennus normaalihintaisesta pääsylipusta.

Myymälät:
- Somiana juhlakauppa: −10 % nettikaupasta (jäsenet saavat alekoodin omasta yhdistyksestä) ja kivijalkamyymälästä (Kirkkokatu 7, Oulu. Käynti Asemakadun puolelta). Alennus ei koske Somiana X-tuotteita eikä helium-täyttöjä. Alennuskoodia ei voi käyttää toisen alennuskoodin kanssa.

Hyödynnä ihmeessä nämä uudet edut! Muista myös yhdistyksemme omat alennukset paikallisissa liikkeissä!